groepsreizen

Vakantieplanning Alles voor je vakantie

E-mail: info@vakantieplanning.be

Groepsreizen

Dé Reizen Specialist, Boek uw Rondreizen & Groepsreizen direct!

Veel individuele vrijheid · Oog voor natuur & cultuur · Kleine Groepen

Zuid-Afrika is een onuitputtelijke bron van spectaculaire landschappen, overvloedig wildleven, verschillende culturen en toch met eerstewereld normen.

Bij Koning Aap kun je de leukste en meest avontuurlijke groepsreizen boeken. Wij zijn een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis van alle ..

+29 jaar ervaring en bereisde destination experts; Jouw reiswereld onder één dak: vluchten, hotels, excursies, huurwagens en reisverzekering; 31 travel shops;

Dat zijn rondreizen voor jongeren van 16 tot 28. Tijdens onze groepsreizen ontdek je in alle vrijheid een mix van avontuur, cultuur, actie, feestje en de mooiste plekjes op aarde.

Rondreizen zijn er in alle soorten en maten. Peter Langhout rondreizen zijn veelal per bus, inclusief prachtige excursies, of autorondreizen waar ook vaak allerlei extraatjes bij zitten. Lees verder en bekijk het aanbod aan mooie groepsreizen in Europa.

Groove-X Jongerenvakanties 16+

Je bent op zoek naar avontuur, maar je wil toch liever niet alles zelf regelen, dan kies je voor een groepsreis.

Je reis, je vervoer ter plekke en al je accomodaties zijn al geregeld en je hebt steeds een uitgebreide keuze uit verschillende excursies.